
NILRISK — Digitalisering av hørselsmonitorering
Målet med prosjektet er å redusere antall arbeidere som får støyindusert hørselstap.
Målet med prosjektet er å redusere antall arbeidere som får støyindusert hørselstap.
Behandlingsforløp og bruk av helse- og velferdstjenester blant personer i risiko for selvmord og etterlatte ved selvmord.
Pasientens helsetjeneste er introdusert som et målbilde for fremtidens helsetjenester. Et viktig verktøy for å skape pasientens helsetjeneste er bruk av ny teknologi og digitalisering. En rekke norske sykehus har nå satt i gang innovasjonsprosjekter...
I BESLUTT skal vi forstå og beskrive hvordan man kan utvikle beslutningsstøtte for ledere på ulike nivå i helse- og omsorgstjenestene gjennom digitale flater som gir sanntids innsikt i driftssituasjon, kvalitetsindikatorer og forventet ressursbehov...
En samskapende utvikling av en ny digital tjeneste for reduksjon av tannbehandlingsangst, som har et betydelig verdiskapingspotensial for pasienter, tannhelsetjenesten og for samfunnet for øvrig, nasjonalt og internasjonalt: kvalitet, effektivitet og...
Hovedmålet med prosjektet er å gi innspill til NAV i forbedringsarbeidet i sine løsninger.
Forprosjekter på multimedia i kommunal fysioterapitjeneste
I prosjektet iBUP skal vi finne ut hvordan informasjonsutvekslingen om ADHD mellom foreldre, barn, ansatte på skole og i første- ag andrelinje helsetjenesten kan bli bedre. Forbedring av informasjonsrutiner skal være basert på brukernes behov.
Hovedmålet med prosjektet er å utvikle et forslag til en helhetlig tjeneste for å tilpasse og gjennomføre tiltak for elever med nedsatt hørsel, som grunnlag for videre tjenesteinnovasjon.
I prosjektet utvikler vi algoritmer for automatisk segmentering og tracking av nyrearterier i ultralydopptak ved hjelp av dyp læring.
Hvilke konsekvenser har bruken av digitale samhandlingsverktøy for samhandling og kvalitet på helse-, velferds- og omsorgs-tjenestene? I dette prosjektet er dette adressert i en kunnskapsoppsummering av over 350 forskningsartikler.
Hovedmålet med prosjektet er å utvikle og evaluere et nytt digitalt verktøy (Myworkout GO 2.0) med en tilhørende tjeneste for forskningsbasert trening som medisin for personer med kroniske sykdommer.
Gjennom tjenesten AiA ønsker Asker kommune å legge til rette for at flest mulig barn og unge skal kunne delta i ulike fritidsaktiviteter. Prosjektet Aktivitetsapp er et ledd i utvikling av AiA-tjenesten og SINTEF bidrar med kompetanse innen...
Aktivitetsapp har som mål å øke andelen barn og unge som opplever tilhørighet, mestring og trivsel i fritiden.
Prosjektet Digital Worker ERA vil fokusere på eksponering, fysiske og organisatoriske faktorer for arbeidstakere i petroleumsindustrien. Vi vil bygge ny kunnskap om sanntids eksponeringsvurdering av både kjemisk og fysiologisk belastning samt de...
Formålet med forsøket er å prøve ut statlige tildelingskriterier og undersøke om finansiering og kriterier gir økt likebehandling på tvers av kommunegrenser og riktigere behovsdekning.
SINTEFs evaluering av pakkeforløp psykisk helse og rus pågikk i de to første årene, etter innføring i januar 2019. Evalueringen la vekt på ansatte, ledere og brukeres erfaringer med endringene - og resultater i forhold til sentrale mål.
Dette prosjektet vil benytte seg av forbedringene innen silisium mikromaskinering og moderne materialdeponering for å lage nye faststoffbaserte nøytrondetektorer med tredimensjonale mikrostrukturer fylt med nøytronkonverterende materialer. Denne...
Målet med prosjektet er å studere hvordan eksponering til ekstrem varme påvirker termisk stress og arbeidsbelastning hos brannkonstabler under og etter varme øvelser.
Vi har foretatt en kartlegging av dagens transportordninger, pekt på utfordringer med dagens organisering sett fra myndigheter og brukeres side, samt lagt fram forslag til forbedringer.
Målet med dette prosjektet er å generere kunnskap om hva ungdom er opptatt av, eller ønsker hjelp til, når de skriver inn spørsmål til den digitale informasjons- og kommunikasjons-tjenesten ung.no.